AFËR PUSHIMEVE VERORE/ Fustanet e gjata të kësaj vere janë një dashuri (FOTO) – AlpeGossip
AFËR PUSHIMEVE VERORE/ Fustanet e gjata të kësaj vere janë një dashuri (FOTO)

AFËR PUSHIMEVE VERORE/ Fustanet e gjata të kësaj vere janë një dashuri (FOTO)

Nuk është e thënë që fustanet e gjata i shkojnë vetëm mbrëmjeve. Gjatë verës një fustan të tillë mund ta veshim edhe në orët e ditës, dhe do ndiheni po njësoj freskët e “chic”.

Fustanat e gjatë janë absolutisht “in” këtë verë. Të gjata me prerje të drejta, me rrudha, apo me motive lulesh, ato mund të jenë pikërisht ashtu siç ju i dëshironi.

Fustanat e gjatë i mbulojnë mangësitë dhe theksojnë  e zgjasin siluetën tuaj. Përveç që do të jeni në modë, ju do të ndjeheni të lira, të mbushura me freski në ditët e nxehta të verës.

Kujdesuni për siluetën tuaj femërore duke u inspiruar nga këto 10 modelet më trend të 2019.

AlpeNews.al