MEGHAN bën të PABËRËN / Edhe pse e martuar mban FOTON e ish- burrit, tashmë Princ Harry… – AlpeGossip
MEGHAN bën të PABËRËN / Edhe pse e martuar mban FOTON  e ish- burrit, tashmë Princ Harry…

MEGHAN bën të PABËRËN / Edhe pse e martuar mban FOTON e ish- burrit, tashmë Princ Harry…

Meghan dhe Trevor u takuan në vitin 2004. Ajo ishte një aktore, ai ishte një producent dhe agjent i talentëve. Ata ishin martuar pas një lidhjeje 7 vjeçare, por martesa e tyre zgjati vetëm dy vite.
Edhe pse të ndarë prej 5 vitesh, në profilin e tij në facebook, ai ende e mban një foto me Meghan.

“Unë dhe zonja ime në Londër” është mbishkrimi i fotografisë.

Përkundër faktit që Meghan tani është e martuar me Princin Harry, Trevor nuk e ka larguar fotografinë nga profili i tij.