DEDIKIM PËR DONALDIN? Beatrix ka gati këngën me Dafinën dhe Dj Geek – AlpeGossip
DEDIKIM PËR DONALDIN? Beatrix ka gati këngën me Dafinën dhe Dj Geek

DEDIKIM PËR DONALDIN? Beatrix ka gati këngën me Dafinën dhe Dj Geek

Pas Donaldit me këngën “Nuk je”, rradhën e ka Beatrix. Gjatë kësaj kohe Trixa ka qenë duke përgatitur një material muzikor në bashkëpunim me Dafina Zeqirin dhe Dj Geek.

Komentet e fundit të çiftit në foton e Beatrixës duket se janë një pjesë e tekstit të këngës.

“Se ti, ti, ti…”, komenton Dj Geek. “Se zemra gabon po dikur e gjej dikon që…”, vazhdon Dafina.