AKTORJA E NJOHUR E PRANON QË ËSHTË SHQIPTARE/ Moderatori turk: Gratë janë… (FOTO) – AlpeGossip
AKTORJA E NJOHUR E PRANON QË ËSHTË SHQIPTARE/ Moderatori turk: Gratë janë… (FOTO)

AKTORJA E NJOHUR E PRANON QË ËSHTË SHQIPTARE/ Moderatori turk: Gratë janë… (FOTO)

Pelin Karahan është një aktore mjaft e njohur për publikun shqiptar, pasi e ka parë në disa prej telenovelave turke që janë transmetuar në ekranin shqiptar. Së fundmi, ajo ka pranuar se është me origjinë shqiptare.

E ftuar në një emision duke folur rreth jetës së saj, Pelin u shpreh se është lindur dhe rritur në Ankara, por ka rrënjë shqiptare nga ana e gjyshes.

E keni parë te “Sulejmani i Madhërishëm”/ Aktorja e

“Unë jam lindur dhe rritur në Ankara, por jam me rrënjë shqiptare nga ana e gjyshes”, u shpreh aktorja e cila në vendin tonë u bë e njohur fillimisht në serialin “Sulejmani i Madhërishëm”.

Pasi Pelin tha se është shqiptare, moderatori i emisionit tregoi se edhe bashkëshortja e tij është shqiptare. Madje ai tha edhe disa fjalë shumë të bukura për vendin tonë dhe gratë shqiptare.

E keni parë te “Sulejmani i Madhërishëm”/ Aktorja e

“I thonë Albania. Në fakt, Shqiptarët kanë një emër që më pëlqen shumë. Iliria. Edhe gruaja ime është shqiptare. 100%”,  u shpreh moderatori.

Më pasi i ftuari tjetër në studio bëri menjëherë një pyetje: “A janë shqiptarët këmbëngulës siç thonë?”.

“Shqiptarët janë pak këmbëngulës. Janë shumë të drejtë. Janë të vendosur. Gratë janë shumë të besueshme dhe të drejta”, u përgjigj moderatori.

E keni parë te “Sulejmani i Madhërishëm”/ Aktorja e

E keni parë te “Sulejmani i Madhërishëm”/ Aktorja e

E keni parë te “Sulejmani i Madhërishëm”/ Aktorja e

E keni parë te “Sulejmani i Madhërishëm”/ Aktorja e