Aktorja e njohur ia bën Çanit 8 me 2. Nuk e ka qejf dhe ia tha në sy: Të bësh këtë pyetje, është kancer... - AlpeGossip
Aktorja e njohur ia bën Çanit 8 me 2. Nuk e ka qejf dhe ia tha në sy: Të bësh këtë pyetje, është kancer…

Aktorja e njohur ia bën Çanit 8 me 2. Nuk e ka qejf dhe ia tha në sy: Të bësh këtë pyetje, është kancer…

Aktorja dhe këngëtarja Justina Aliaj ishte e ftuar tek Arian Çani për të promovuar projektin e ri në teatër dhe pasi ai e pyeti nëse do ta mbyllte si mbretëreshë me këtë shfaqje karrierën, ajo nuk e priti mirë.

Justina e bëri Çanin me djersë të ftohta.