Avokates shqiptare si pëlqen të meret me ligjet por me FOTO HOT! Ndërron profesion duke… – AlpeGossip
Avokates shqiptare si pëlqen të meret me ligjet por me FOTO HOT! Ndërron profesion duke…

Avokates shqiptare si pëlqen të meret me ligjet por me FOTO HOT! Ndërron profesion duke…

Redona Koçi është vajza e njohur si avokate por se cili është profesioni i saj i vërtetë, apo ai që ushtron, nuk mund ta themi me siguri.

Nëse i hidhni një sy Instagramit të saj do të vini re se ai është i mbushur me foto joshëse dhe provokuese, të cilat nuk i lënë shumë vend imagjinatës.

Diku e gjeni vetëm me të brendshme dhe provokuese në shtrat, duke aplikuar atë që po njihet rëndom si “foodporn”, diku tjetër ekstravagante, me vithet në shesh dhe këmbët e hapura në makinë.

Fotot e saj janë deri diku të ngjashme me ato të Kallashit, por a mendoni se Redona është duke e braktisur profesionin e saj për t’i ngjarë personazhit të njohur?

Ngelet për t’u parë…