BËHUNI GATI/ Këto janë trendet e aksesorëve për sezonin vjeshtë-dimër 2018 (FOTO) – AlpeGossip
BËHUNI GATI/ Këto janë trendet e aksesorëve për sezonin vjeshtë-dimër 2018 (FOTO)

BËHUNI GATI/ Këto janë trendet e aksesorëve për sezonin vjeshtë-dimër 2018 (FOTO)

Detajet bëjnë gjithnjë diferencën prandaj një pjesë të rëndësishme të trendeve e zënë dhe aksesorët.

Aksesorë me motive të gjetheve të vjeshtës

 

Varëse dhe vëthë të mëdhenj

Vetëm një vëth

 

Motive në formë rrethore

 

Mos u mjafto me një!

 

Vëthë të ndryshëm

 

Aksesorë asimetrikë

 

Vëthë në formë rrethi

 

Çanta të vogla mesi

Aksesorë me logo