“BËN MREKULLI”/ Ja pse çdo shtëpi duhet ta ketë këtë produkt – AlpeGossip
“BËN MREKULLI”/ Ja pse çdo shtëpi duhet ta ketë këtë produkt

“BËN MREKULLI”/ Ja pse çdo shtëpi duhet ta ketë këtë produkt

Nëse pyesni kimistët, ka gjasë që ata t’iu thonë se peroksidi është një lloj përbërësi kimik inorganik i përbërë nga 2 atome hidrogjen dhe 2 oksigjen.
Megjithatë, ky produkt ka fushëveprim të gjerë edhe në shëndetin higjienik njerëzor, i cili konsiderohet si “i magjishëm” nga një numër i konsiderueshëm njerëzish, transmeton lajmi.net.

Në këtë artikull do të ceken disa nga përdorimet që mund të sjellin efektivitet në higjienën personale.

1. Mund të përdoret si gargarë

Peroksidi i hidrogjenit është një surprizë jashtëzakonisht efektive dhe e lirë. Juve iu duhet të mbani produktin në gojën tuaj për 10 minuta dhe ta nxirrni jashtë. Kjo do të bëhet rutina juaj më e dobishme e përditshme, e cila do kontribuojë në një buzëqeshje më me shkëlqim.

2. Si pastë dhëmbësh

Kombinojeni produktin e sodës së bukës dhe 3% peroksid hidrogjeni për ta bërë një pastë dhëmbësh.

3. Zbardhje dhëmbësh

Aplikoni 3% peroksid hidrogjeni për një kohë dhe do të vini re se dhëmbët tuaj do jenë më të bardhë se kurrë.