BESONI NË MREKULLI! Vajza merr një puthje në kokë nga Papa, por vetem në dy muaj më pas asaj i ndodh… – AlpeGossip
BESONI NË MREKULLI! Vajza merr një puthje në kokë nga Papa, por vetem në dy muaj më pas asaj i ndodh…

BESONI NË MREKULLI! Vajza merr një puthje në kokë nga Papa, por vetem në dy muaj më pas asaj i ndodh…

Besimi në mrekulli ju bën më të fortë, më të guximshëm, kur kaloni nëpër kohë të vështira dhe gjithçka duket jashtëzakonisht e komplikuar. Kjo ju jep shpresë.
Shpresa ishte e vetmja gjë që iu dha dy prindërve vajza e të cilëve vuante nga një tumor i trurit, shkruan ShkodraNews. Lloji i gjakut i fëmijës gjithashtu, shumë i rrallë, e komplikonte më tej situatën.

Këta prindër të gjorë dëshironin që fëmija të takohej me Papën për të marrë bekimin e tij dhe falë ndihmës së një agjenti të FBI-së, Donny Asper, një mik i ngushtë i familjes, kjo dëshirë u bë e mundur.

Gjatë një vizite të Papës në Filadelfia, agjenti i cili ishte në detyrë me rojet e sigurisë atë ditë i thirri miqtë e tij për të shkuar drejt në qytet dhe për të ndjekur udhëzimet e tij, të cilat çifti i bëri natyrshëm.

Kishte kaq shumë njerëz atje, duke shpresuar që të merrnin një bekim personal.

Prindërit e fëmijës gjithashtu shpresonin se e gjithë ajo turmë nuk do të përkeqësonte kushtet e Gianna-s së vogël.

Por ata ishin aty dhe ishin të lumtur që ishin atje …

Momenti kur babai i vajzës së vogël pa që Papa u afrua pikërisht aty ku ata ishin, ai ngriti Gianna-n e vogël në ajër, duke shpresuar që të tërheqë vëmendjen e Papës, shkruan ShkodraNews. Një roje e sigurisë e pa fëmijën dhe e mori atë për ta sjellë atë më pranë Papës.

Në turmën e mijëra njerëzve, Gianna mori një puthje nga Papa në kokën e saj të vogël dhe bekimin e tij.

Kujtimi i asaj dite të bekuar e shoqëroi familjen në ditët në vijim dhe jeta rifilloi ritmin e saj të zakonshëm midis kontrolleve mjekësore dhe jetës së përditshme.

Dy muaj pas takimit me Papën, ndodhi diçka e habitshme.

Gjatë një skanimi me ultratinguj, mjekët panë se masa e tumorit në Gianna-n e vogël, ishte reduktuar shumë.

Kjo do të thotë të jesh në gjendje të kesh shumë më tepër se disa shpresa për shërim!

A ishte puthja e Papës një mrekulli apo ishte vetëm rastësi?

Familja Misciantonio nuk ka asnjë dyshim:

“Ishte një mrekulli, ajo puthje ishte vepra e Perëndisë, ne jemi të sigurt për këtë!”

Në këtë foto ne e shohim Papën kur ai puth Gianna-n:

Një moment vërtet emocionues …

Nuk e dimë nëse është një mrekulli apo një rastësi e thjeshtë, shkruan ShkodraNews. Rastet si këto duhen jetuar dhe interpretuar sipas besimit dhe ndjenjave tona.

Ama të gjithë me siguri janë të lumtur që fëmija është më mirë dhe dëshirojmë më të mirën për të ardhmen e saj.