“KE JUSTIFIKUAR PËRDHUNIMIN E VAJZAVE”/ Loja ndez debatin mes Monikës dhe Einxhel – AlpeGossip
“KE JUSTIFIKUAR PËRDHUNIMIN E VAJZAVE”/ Loja ndez debatin mes Monikës dhe Einxhel

“KE JUSTIFIKUAR PËRDHUNIMIN E VAJZAVE”/ Loja ndez debatin mes Monikës dhe Einxhel

Një debat i zhvilluar mes Donaldit dhe Monikës është finalizuar në një përballje të ashpër mes saj dhe Einxhel.

“Vëllai i Madh” i ka ndarë banorët në çifte të cilët do të duhet të debatojnë për tema të përzgjedhura rastësisht.

Lojën e nisi Monika dhe Donaldi të cilët diskutuan për rikthimin e dënimit me vdekje në Shqipëri.

Banorët shpallën si më bindëse argumentat e Donaldit, gjë e cila e ka revoltuar paksa Monikën.

Një këshillë e dhënë nga Einxhel do kthehej në një debat të ashpër mes saj dhe Monikës.

 

Pjesë nga debati:

Einxhel: Duhet të kishe dhënë argumenta më bindëse

Monika: Çfarë arguemtash të jap unë moj, boll gra dhe vajza po vriten. Ai më mori mua shembullin e Amerikës

Einxhel: Nuk po justifikon njeri përdhunimet e vajzave. Edhe atë ditë që e kam hapur unë këtë bisedë ti ishe kundër duke thënë që fajin e ka minifundi.

Ti ke justifikuar përdhunimin e vajzave.