Brenda fabrikës së kukullave të seksit (FOTO) – AlpeGossip
Brenda fabrikës së kukullave të seksit (FOTO)

Brenda fabrikës së kukullave të seksit (FOTO)

Në këtë fabrikë prodhohen kukulla seksuale.

Ndoshta për dikë që e dëgjon, i tingëllon si diçka funny, por në të vërtetë njerëzit që punojnë në këtë kompani janë shprehur se janë të mërzitur  dhe aspak të kënaqur.

Këto janë pamjet brenda fabrikës ku prodhin kukulla seksi në qytetin Dalian në Kinë.