Buzëkuqi që ju duhet nëse dëshironi një ngjyrë MATmahnitëse (FOTO) – AlpeGossip
Buzëkuqi që ju duhet nëse dëshironi një ngjyrë MATmahnitëse (FOTO)

Buzëkuqi që ju duhet nëse dëshironi një ngjyrë MATmahnitëse (FOTO)

Cilësohet si një nga buzëkuqët më të mirë të këtij lloji, për mos të thënë më i miri. Bëhet fjalë për buzëkuqin mat nga Pat McGrath.
Marka e McGrath ka një vlerë prej 1 bilion dollarësh dhe kjo nuk është një çudi sepse gjithçka që ka të bëjë me produktet është një vepër arti, duke filluar nga paketimi edhe deri tek cilësia e produktit.

Buzëkuqi MateTrance ka vlerën e 38$ dhe cilësohet si një mrekulli. Shumë i pigmentuar, lë pamje mat mbreslënëse dhe nuk than buzët! Buzëkuqi është kremoz dhe zgjat shumë dhe ka në total 30 nuanca.
Përshtypjet që kanë lënë blerësit në faqet që e tregëtojnë online janë të jashtëzakonshme dhe më shumë se 70% janë shumë të kënaqura nga cilësia dhe performanca e këtij produkti.