“ÇA KA ME TU BO VES?” Trejsi Sejdini “diss” Encës, i pëgjigjet komentuesve (VIDEO) – AlpeGossip
“ÇA KA ME TU BO VES?”  Trejsi Sejdini “diss” Encës, i pëgjigjet komentuesve (VIDEO)

“ÇA KA ME TU BO VES?” Trejsi Sejdini “diss” Encës, i pëgjigjet komentuesve (VIDEO)

Në studion e Why?Not në Ora News Trejsi Sejdini i përgjigjet komenteve negative që i janë shkruar në instagram.

Ndër pyetjet ishin dhe nëse kishte ndarë burra të martuar, pse e kishin inat vajzat.

Pyetjes a je e virgjër dhe ti si Enca? Trejsi iu përgjigj: Sa është një Enca janë tre Trejsa ..qysh mund të mos jetë e virgjër Enca. Kush e mban krik Encën.

Pyetjes tjetër: Si ka mundësi që je kaq mashtruese dhe budalle?

Trejsi iu përgjigj: “Duke marrë parasysh që jam bjonde natyre këto janë të kuptueshme. Mund të justfikohem deri në një farë prizmi por më vjen keq dhe më lë për të dëshiruar fakti që ky person që ka bërë pyetjen ështënjë smirush papuns, ziliqar të cilit nuk i zë gjumi natën. Ta prift Prifti o Mbret”

Pyetjes: Pse e mban gjithmone gojen hapur sikur me pas ndonje send ne te apo tu ka bo ves?

Trejsi pergjigjet: Pse çfarë ka me tu bo ves?!

  Shikoni videon ku Trejsi i përgjigjet pyetjeve të komentuesve, pas minutës 46:00