Çështja Wenstein merr një tjetër kthesë, publikohet një mesazh dashurie - AlpeGossip
Çështja Wenstein merr një tjetër kthesë, publikohet një mesazh dashurie

Çështja Wenstein merr një tjetër kthesë, publikohet një mesazh dashurie

Harvey Wenstein ndodhet në gjykatë për akuzat seksuale por duket se hetimi ka marrë një tjetër rrjedhë si pasoje e disa mesazheve të publikuara nga avokati i tij Benjamin Brafman.

“Më mungon shumë , dhe shpresoj që takohemi sa më shpejt sepse jam shumë keq” .

Ky është një mesazh i dërguar nga prej grave të cilat e akuzuan Weinstein për përdhunim në Manhatan në vitin 2013. Bëhet fjalë për periudhën pas akuzave. Përgjigjet e Harveyt ishin shume korrekte dhe avokati i producentit të njohur kërkon lirinë e tij si dhe mbylljen e kësaj çështje pasi akuzat ndaj tij nuk kanë baza. Hapja e këtyre arkivave i ka habitur të gjithë dhe hetimi po merr një tjetër kthes.