Kukullat e seksit arrijnë në Itali – AlpeGossip
Kukullat e seksit arrijnë në Itali

Kukullat e seksit arrijnë në Itali

Kukullat e seksit kanë arritur edhe në Itali. Pas Spanjës, Moskës dhe Parisit, shtëpia e parë me kukulla seksi në Itali është hapur në Torino.

Ato janë rreth 1.60m të gjata dhe janë realizuar nga Kompania Lumi Dolls, një vend që është mbajtur sekret. Përvec femrave, janë prodhuar edhe 7 meshkuj seksi.

Cmimet për të luajtur me to variojnë nga 80 euro për gjysmë ore, 100 euro për një orë dhe 180 euro për dy orë.

Këto kukulla nuk sjellin asnjë problem shëndetësore por duhet të mirëmbahen si një njeri normal, përndryshe klientët do të gjobiten. “Bordelloja teknologjike” nuk përdoret për prostitucion.

Kukullat mund të blihen online duke nisur nga 700-2000 dollarë.