“ÇFARË JAM UNË SOT…”/ Atdheu përlotet ne studio për humbjen më të madhe në jetë: Kam qenë shumë i afërt – AlpeGossip
“ÇFARË JAM UNË SOT…”/ Atdheu përlotet ne studio për humbjen më të madhe në jetë: Kam qenë shumë i afërt

“ÇFARË JAM UNË SOT…”/ Atdheu përlotet ne studio për humbjen më të madhe në jetë: Kam qenë shumë i afërt

Përveç, surprizës romantike, Atdheu ndan me Melisën një histori personale të tij.

Ai i tregoi Atdheut tatuazhin ku shkruhet “Lolly till I diy”. Atdheu vendos t’i rrëfehet Melisës. “Ka qenë shok shumë i mirë imi. Ishte si baba. Kam pasur disa humbje në jetë. Jo vetëm atë por edhe të tjerë dhe kjo më ka bërë që të jem i mbyllur, mos të shprehem si të tjerët”.

Në studio, i pyetur për këtë histori Atdheu përlotet sepse tij pas tij personi që ka humbur ka qenë shumë i rëndësishëm. “Çfarë jam unë sot, jam prej tij. Kam qenë shumë i afërt”, thotë Atdheu.

Mbështetja në studio nuk mungoi teksa Melisa shkon e përqafon.