Çfarë ka që s'shkon? Kjo foto po bën lëmsh gjithë internetin! - AlpeGossip
Çfarë ka që s’shkon? Kjo foto po bën lëmsh gjithë internetin!

Çfarë ka që s’shkon? Kjo foto po bën lëmsh gjithë internetin!

Kjo foto u bë virale tek më shumë se 700.000 njerëz me përshkrimin “M’u desh një përjetësi për të gjetur gabimin”. Në foto dallohen 4 vajza, të cilat janë me pushime. Por ka diçka që nuk shkon, ndaj le të shohim sa do t’ju duhet për ta zbuluar.

Hë, e dalloni dot…?

Ende nuk e shihni?

Kujdes, më posht është përgjigjja!!!

Ok, meqë u dorëzuat: ja tek është gabimi.

Pra, nuk ka të bëjë fare me vajzat, por me personat mbrapa, të cilët kanë të njëjtën kokë. Iluzioni optik ngatërroi gjithë internetin. Duke lexuar të dhënat si: vajzat, pushime dhe numrin 4, rrjedhimisht truri fokusohet tek e njohura, pa i vënë re detajet e tjera.

Për t’i dhënë vetes një tjetër shans, mund të mundoheni të zgjidhni gjëegjëzën më të thjeshtë në botë (por që vetëm 2% ia dalin) ose të tregoni sa shpirt dedektivi keni në situatën misterioze në fjalë.

Shënim: Ushtrime të tilla, që stërvisin trurin dhe rrisin përqëndrimin, ndikojnë pozitivisht në performancën e tij.

Burimi: Business Insider