ÇFARË NDODHI? Dy instruktorë ne shtëpi, ja si e filluan ditën banorët – AlpeGossip
ÇFARË NDODHI? Dy instruktorë ne shtëpi, ja si e filluan ditën banorët

ÇFARË NDODHI? Dy instruktorë ne shtëpi, ja si e filluan ditën banorët

Mëngjesin e sotëm dy instruktorë iu bashkuan shtëpisë së “Big Brother”.

Ata iu bashkuan shtëpisë për të zhvilluar aktivitet fizik me banorët.

Banorët e filluan ditën e tyre ndryshe nga ditët e tjera duke bërë ushtrime fizike dhe në shoqërimin e disa këngeve të ndryshme.

Duket se kjo gjë i bëri goxha mirë atyre duke e filluar ditën e tyre me sa më shumë pozitivitet.