ÇFARË NDODHI? Nga rivalë, Einxhel dhe Donaldi përfundojnë në suitë bashkë (VIDEO) – AlpeGossip
ÇFARË NDODHI? Nga rivalë, Einxhel dhe Donaldi përfundojnë në suitë bashkë (VIDEO)

ÇFARË NDODHI? Nga rivalë, Einxhel dhe Donaldi përfundojnë në suitë bashkë (VIDEO)

Einxhel dhe Donaldi nuk i kishin marrëdhëniet aspak të mira dhe debatet mes tyre e ofendimet nuk kanë munguar në disa prime. Por që kur Einxhel lëndoi krahun, të dy janë afruar më shumë dhe i kanë lënë pas mëritë.

Madje Donaldi është kujdesur më shumë se të gjithë për Einxhelin duke qëndruar dhe natën zgjuar për të.

Nga rivalë që ishin, ata kanë përfunduar bashkë në suitë, ku Donaldi e ka shoqëruar Einxhelin për tu kujdesur për të, veprim i cili është vlerësuar shumë

VIDEO