ÇFARË NDODHI? Xheisara përplaset me Arbrin: Unë do bëhem meme jashtë… – AlpeGossip
ÇFARË NDODHI? Xheisara përplaset me Arbrin: Unë do bëhem meme jashtë…

ÇFARË NDODHI? Xheisara përplaset me Arbrin: Unë do bëhem meme jashtë…

Teksa banorët po rrinin në oborr, Xheisara dhe Arbri kanë pasur një krisje me njëri tjetrin ku ajo i është drejtuar atij duke i thënë se ai e ka nisur keq me të.

“E ke nisur keq me mua. Qetësohu se është dita e dytë. Më jep pak kohë dhe nesër e mbrapa fillojmë”, tha Xheisara.

“Po fillo kur të duash”, i tha Arbri.

“Po çke ti se unë do bëhem meme përjashta jo ti, ç’punë ke”, tha Xheisara.

“Okej, mendo për publikun pra”, i tha Arbri.