PRANVERA NUK ËSHTË AQ LARG SA DUKET/ Le të bëhemi gati për trendin e çantave – AlpeGossip
PRANVERA NUK ËSHTË AQ LARG SA DUKET/ Le të bëhemi gati për trendin e çantave

PRANVERA NUK ËSHTË AQ LARG SA DUKET/ Le të bëhemi gati për trendin e çantave

Edhe për këtë vit, çantat e vogla, ato me ngjyra, por dhe ato të punuara me dorë, do të jenë modelet që do të kryesojnë për tëkombinuar veshjen në një drekë apo darkë. Më poshtë ju sjellim disa prej tyre, të cilat mund t’ju plotësojnë edhe më mirë ‘look-un’ final:/revistawho.com