Çfarë po pret? Ky test 3 sekondësh zbulon një gjë të rëndësishme për shëndetin tënd – AlpeGossip
Çfarë po pret? Ky test 3 sekondësh zbulon një gjë të rëndësishme për shëndetin tënd

Çfarë po pret? Ky test 3 sekondësh zbulon një gjë të rëndësishme për shëndetin tënd

Tani që vera po mbërrin, është e rëndësishme që të qëndroni vazhdimisht të hidratuar dhe të pini ujë mjaftueshëm.

Falë një testi të vogël që zgjat vetëm 3 sekonda, ju do të mund të provoni me lehtësi nëse jeni dehidratuar.

Testi provon elasticitetin e lëkurës, nëse ajo kthehet në gjendjen normale pasi e keni pickuar, në mënyrë që të zbuloni nëse jeni dehidratuar apo jo.

Ajo që duhet të bëni është të pickoni lëkurën tuaj për disa sekonda për të parë nëse ajo kthehet në formën e saj të rregull.

Pasi ta mbani ashtu të ngritur, lëreni të kthehet në pozicionin e saj të rregullt. Nëse kthehet shpejt do të thotë që ju jeni të hidratuar mjaftueshëm.

Megjithatë, nëse lëkura juaj do njëfarë kohë për t’u kthyer në gjenjen normale, kjo është një shenjë e humbjes së lëngjeve për shkak të dehidratimit.