CHLOE PREZANTON KOLEKSIONIN E RI/ Nderon kujtimin e Karl Legerfeld: Ai krijoi për 25 vite… – AlpeGossip
CHLOE PREZANTON KOLEKSIONIN E RI/ Nderon kujtimin e Karl Legerfeld: Ai krijoi për 25 vite…

CHLOE PREZANTON KOLEKSIONIN E RI/ Nderon kujtimin e Karl Legerfeld: Ai krijoi për 25 vite…

Në  prezantimine  koleksionit të ri ,Chloe tregoi disa nga koleksionet kryesore të Karl Lagerfeld për  të nderuar kujtimine tij.

“Ai ishte një njeri me shumë fjalë, dhe ai krijoi në Chloe për 25 vjet, por diçka që ai tha për një koleksion portreti 1975 rezononte sot. “Thelbi i veshjes moderne – i pastrukturuar, pa peshe dhe krejtësisht femërore.”: ishin fjalët e mocionuese që u thanë për Karlin.

Katër dekada më vonë,Chloe në mënyrë të përkryer  gozhdoi  këtë sezon  me një lloj lloj të veshjeve me erëza të lustruara, të cilat gratë i kanë parë Chloe-it që nga koha e Karl. Stili i zbukurimit me ngjyrë të kuqe në një model të mëndafshit jacquard ishte tepër simpatik me marinën e qëndisur. Veshjet ishin kryesisht më të shkurtra, shpesh me buzë asimetrike dhe vëllim përmes shpatullave dhe mëngëve që transmetonin një lloj kohe  po aq moderne. 

Në frontin e aksesorëve  u shfaqën, bizhuteri talismanike , të cilat peshonin më shumë sesa ishte e nevojshme,logot metalike dhe çantat e vogla.