Çifti i pazakontë: Seksi me të tjerë ka forcuar lidhjen tonë, po kalojmë momentet më të bukura të jetës – AlpeGossip
Çifti i pazakontë: Seksi me të tjerë ka forcuar lidhjen tonë, po kalojmë momentet më të bukura të jetës

Çifti i pazakontë: Seksi me të tjerë ka forcuar lidhjen tonë, po kalojmë momentet më të bukura të jetës

Ky çift nuk është aspak i zakontë.

Carol Ann dhe David Lee, të dy 54 vjeç, nga Montreali i Kanadasë, filluan të dilnin me bashkë pasi të dy partnerët e tyre të mëparshëm ranë në dashuri me njëri-tjetrin dhe i dhanë fund martesave.

Pas dy vitesh, Carol dhe David vendosën të ndryshonin diçka në jetën e tyre.

Ata filluan të dilnin dhe me njerëz të tjerë dhe të merrnin pjesë nëpër orgji dhe sipas tyre e ka bërë lidhjen më të fortë.

Nëna e tre fëmijëve, Carol, thotë se 12 vite më parë, ish-ët tanë ranë në dashuri me njëri-tjetrin duke na lënë mua dhe David që të martoheshin bashkë”.

“Në atë moment ishte shkatërruese, por pasi mbështetëm njëri-tjetrin, unë dhe David ramë në dashuri dhe më pas filluam të bëjmë këtë lloj jetese që bëjmë tani.

Ne po kalojmë momentet më të bukura të jetës dhe si çift marrëdhënia jonë është më e fortë se kurrë”- tha Carol.