CILAT JANË GABIMET MË TË MËDHA QË BËNI NË SEKS? Jua thotë gjinia tjetër – AlpeGossip
CILAT JANË GABIMET MË TË MËDHA QË BËNI NË SEKS? Jua thotë gjinia tjetër

CILAT JANË GABIMET MË TË MËDHA QË BËNI NË SEKS? Jua thotë gjinia tjetër

Si fillim duhet të dini që nëse marrëdhëniet tuaja seksuale janë të shëndetshme dhe të kënaqshme, po e bëni siç duhet. Por gjithnjë ka vend për përmirësime dhe sipas një sondazhi me 2000 djem dhe vajza, ka disa gabime që shumë prej nesh i bëjnë. Dhe pse nuk janë të gabuara, janë zakonisht gjëra që e mërzisin partnerin sepse vetë rezultatet e sondazhit janë marrë në bazë të përgjigjeve të pjesëmarrësve për gjininë e kundërt.

Gabimet më të mëdha të vajzave, sipas djemve

Nuk ndërmarrin asnjëherë hapin e parë në kryerjen e marrëdhënieve
Duan gjithnjë seks në errësirë
Orgazmat e trilluara
Flasin shumë
Nuk kërkojnë asnjëherë gjëra të reja
Përmendin çfarë i bënte ishi në shtrat
E stërmendojnë seksin
Janë shumë të turpshme
Besojnë se djemtë janë gjithnjë të gatshëm
Shqetësohen shumë për mënyrën si duken
Gabimet më të ëmdha të djemve, sipas vajzave

Nuk bëjnë “foreplay”
Kalojnë në orgazmë të parët
Janë të ngathët
Flasin pisët në mënyrë ofenduese
Mungesa e komunikimit/intimitetit pas seksit
I zë gjumi menjëherë pasi mbarojnë
Komentojnë format e trupit të vajzave
Mendojnë se e dinë se çfarë e duan vajzat
I rrinë besnikë planit të tyre duke injoruar gjuhën e saj të trupit
E gjitha fizike pa lidhje emocionale