HISTORIA E PAZAKONTË/ Injektoi qeliza dhjami në penis për të rritur madhësinë – AlpeGossip
HISTORIA E PAZAKONTË/ Injektoi qeliza dhjami në penis për të rritur madhësinë

HISTORIA E PAZAKONTË/ Injektoi qeliza dhjami në penis për të rritur madhësinë

Kemi dëgjuar e kemi parë mënyra nga më të ndryshme për të rritur madhësinë eorganit gjenital mashkullor, që nga pilulat pro rritjes e deri te ndërhyrjet kirurgjikale.

Ndërkohë, Ben Greenfield, nga Florida me profesion instructor fitnessi ka marrë qeliza dhjami nga pjesë të ndryshme të trupit dhe i ka injektuar në organin e tij gjenital.

“Doja të shkoja nga diçka e mirë në diçka akoma më të mirë dhe kështu të merrja një penis shumë të madh”, – ka treguar Greenfield për site-n Gizmodo.

Studimet deri më tani kanë treguar se këto qeliza mund të jenë një mënyrë e mirë për të marrë rezultatet e duhura apo të kërkuara nga organi gjenital. Dhe në fakt kështu ndodhi edhe me Greenfield.

I pyetur nëse ia ka dalë mbanë me këtë “eksperiment”, Ben përgjigjet me humor: “Mund të pyesni bashkëshorten time kur ai [penisi] është brenda saj!”.