Cilët meshkuj duan vajzat: Të palestruarit apo të shëndoshët? – AlpeGossip
Cilët meshkuj duan vajzat: Të palestruarit apo të shëndoshët?

Cilët meshkuj duan vajzat: Të palestruarit apo të shëndoshët?

Nga vitet gjashtëdhjetë e deri më sot shijet e grave në dashuri nuk kanë ndryshuar. Magjia e “bukuri dhe mallkim” i prek të gjithë.
Por, ditët e sotme duket se paraqitja e jashtme ka shumë rëndësi dhe janë të shumta vajzat që nuk ngurojnë ta thonë se kjo është e vërtetë.

Por cilët djem preferojnë ato?

Hulumtimi që u botua së fundmi në revistën britanike “Proceedings of the Royal Society B” zbuloi se meshkujt të cilët duken të fuqishëm i tërheqin më shumë femrat.

Femrat parapëlqejnë më shumë ata që duken më të fuqishëm, pra jo detyrimisht të palesuarit.

Shumë studime kanë treguar se femrat tërhiqen nga “djemtë e këqij”, por tashmë e dini: Nëse tregoheni të fortë do dini ta bëni për vete një femër.