“KUR MENDOJ…”/ Argjira Spanca prek me fjalët për të atin e ndjerë: Më merrte me vete në mal, dilnim… – AlpeGossip
“KUR MENDOJ…”/ Argjira Spanca prek me fjalët për të atin e ndjerë: Më merrte me vete në mal, dilnim…

“KUR MENDOJ…”/ Argjira Spanca prek me fjalët për të atin e ndjerë: Më merrte me vete në mal, dilnim…

E pyetur nga Ervin Kurti për marrëdhënien që ka pasur me bbain, Argjira përlotet dhe tregon ndjesitë e saj.

Argjira Spanca thotë se ka qenë shumë e afërt me të atin dhe e vogël dilte përherë me të: “Më merrte me vete në mal, dilnim për gjueti, ishim shumë të afërt”.

Moderatorja rrëfen se pavarëisht se nuk është më fizikisht, e ndjen prezencën e tij çdo ditë. “Kur mendoj ta bëj apo jo diçka, gjithmonë pyes veten si do të donte babi, më duket se më ndjek në çdo hap”.

Moderatorja shton se shumë aftësi asrtistike të saj i bka trashëguar nga i ati sepse ai ishte artist në pikturë, skulturë dhe fusha të tjera.

Ndëkohë sfida e Argjirës “N’fermë” ishte të pastronte stallën e lopëve dhe mund të themi se ia doli me shumë vështirësi.