Çmenduri! Mërzitet nga trafiku, ecën mbrapsht me makinë për më shumë se 1.6 km (VIDEO) – AlpeGossip
Çmenduri! Mërzitet nga trafiku, ecën mbrapsht me makinë për më shumë se 1.6 km (VIDEO)

Çmenduri! Mërzitet nga trafiku, ecën mbrapsht me makinë për më shumë se 1.6 km (VIDEO)

Një shofer është mërzitur nga trafiku dhe ka ndërmarrë një veprim të frikshëm.

Shoferi ka ecur mbrapsht me makinë për më shumë se 1.6 km.

Kamerat e rrugës kanë filmuar shoferin i cili largohet nga autostrada e bllokuar në trafik në Canal Ëinchester, Ohio duke i dhënë makinës mbrapsht.

Personi shihet në kamera duke ecur mbrapsht në të paktën 2 rrugë para se të futej në një parking.

Nuk dihet ende motivi i veprimit të shoferit.