ÇUDITË AKTORJA / I dashuri i saj është në moshën e…… – AlpeGossip
ÇUDITË AKTORJA / I dashuri i saj është në moshën e……

ÇUDITË AKTORJA / I dashuri i saj është në moshën e……

Cansu Dere konsiderohet prej fytyrave më të bukura të ekranit turk.
Ajo është një aktore dhe modele e suksesshme dhe si e tillë është e preferuar nga shumë meshkuj të famshëm.

Mirëpo shija e aktores duket të jetë e çuditshme

Ajo është parë e shoqëruar nga i dashuri i saj e që nuk duket aspak një mashkull i denjë për të.Shumë më i shkurtë se modelja dhe në moshën e babait të saj, Cansu-t Cem Yılmaz është ai që ia ka vjedhur zemrën asaj.

Cansu edhe më herët është përfolur për afera të shumta, por këtë herë duket që nuk ka pasur shumë shijë në përzgjedhje.