E keni menduar ndonjëherë çfarë pune ka princ Harry? Tani e mësoni përgjigjen – AlpeGossip
E keni menduar ndonjëherë çfarë pune ka princ Harry? Tani e mësoni përgjigjen

E keni menduar ndonjëherë çfarë pune ka princ Harry? Tani e mësoni përgjigjen

Çdo ditë e princit Harry është tepër e mbushur. Të qenurit pjesëtar i familjes mbretërore vjen me përgjegjësi të mëdha. Edhe pse ai nuk është pretendenti për fronin e mbretërisë, kjo nuk do të thotë se ai nuk ka një rol të rëndësishëm.
Atëherë çfarë bën princ Harry?
Një nga detyrat e tij është mbështetja e organizatave të ndryshme duke dhuruar para si dhe duke i reklamuar pasi prania e tij ndikon duke rritur fondet.
Një ndër to është ajo e fëmijëve të sëmurë që bën të mundur që ata më pas të kthehen në shtëpitë e tyre. Të tjera janë ajo e ndërgjegjësimit për sëmundjen e HIV/AIDS, organizatat e Afrikës si dhe ato të sëmundjeve mendore. Ai gjithashtu krijon organizata të reja për problemet që spikat dhe që janë në interes për popullin.