DASMA E MADHE/ Të pranishme edhe dy ish të dashurat e Princ Harry-t – AlpeGossip
DASMA E MADHE/ Të pranishme edhe dy ish të dashurat e Princ Harry-t

DASMA E MADHE/ Të pranishme edhe dy ish të dashurat e Princ Harry-t

Meghan Markle dhe Princ Harry i japin fund sot beqarisë.

Të ftuarit në dasmën mbretërore kanë filluar që të vijnë në kishën ku do të zhvillohet ceremonina. Midis të ftuarve janë edhe dy ish të dashurat e Princ Harry-t.

Ish-partneret tij kanë mbërritur në kishë,

Cressida Bonas ka qenë lidhur me Princin britanik nga viti 2012 deri në vitin 2014. Ndërsa me Chelsy Davy kanë qenë lidhur nga viti 2004 deri në vitin 2010.