I dërgon të dashurit bionden ta ngacmojë, ajo që bën ai e lë vajzën me gojë hapur – AlpeGossip
I dërgon të dashurit bionden ta ngacmojë, ajo që bën ai e lë vajzën me gojë hapur

I dërgon të dashurit bionden ta ngacmojë, ajo që bën ai e lë vajzën me gojë hapur

Çiftet shpesh herë përballen me situata të sikletshme ose me tradhëti. Kjo e fundit mund të shkaktojë edhe ndarje.

Shpesh vajzat dhe djemtë, sidomos në kohën e sotme atë të Instagramit, e kanë shumë të vështirë të krijojnë besim për marrëdhënien e tyre në një lidhje.

E duket se kjo gjë ka bërë që shpesh ata të punësojnë disa njerëz për t`i ndihmuar duke përgatitur kamera të fshehta.

Një rast i tillë është dhe ai, ku shoku i ngushtë i një vajze ka dashur t`i hapë sytë asaj për tradhëtitë që i bënte i dashuri i saj.

Vajza bie dakort t`i bëjë një video të fshehtë të dashurit. Në video ajo vërteton fjalët e shokut të saj të ngushtë.

Pasi një vajzë bionde me rroba banjo i afrohet djalit, ky i fundit nuk i ka rezistuar dot duke shkëmbyer numrin e telefonit dhe Instagramin.