DIMRI ERDHI ZYRTARISHT/ Këto ngjyra të flokëve janë trendi të sezonit – AlpeGossip
DIMRI ERDHI ZYRTARISHT/ Këto ngjyra të flokëve janë trendi të sezonit

DIMRI ERDHI ZYRTARISHT/ Këto ngjyra të flokëve janë trendi të sezonit

Dimri ka ardhur zyrtarisht dhe përveç trendeve të veshjeve na interesojnë edhe ato të flokëve, pasi dihet roli i madh që flokët luajnë në pamjen e dikujt.

Nëse kemi nevojë për një ndryshim drastik e dimë që mjafton të ndryshojmë ngjyrën apo modelin e flokëve.

Dhe është pikërisht ajo që na duhet kur ndërrohen stinët. Cilat janë ngjyrat e flokëve që do të jenë trendi i këtij sezoni? Frymëziohuni me disa ide dhe gjeni atë që ju përshtatet.