DITËLINDJET E 11 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ALESSANDRA AMBROSIO E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 11 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ALESSANDRA AMBROSIO E DERI TE…

DITËLINDJET E 11 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ALESSANDRA AMBROSIO E DERI TE…

Data shënon 11 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Alessandra Ambrosio 37  vjeç (Aktore)

Tricia Helfer 44 vjeç (Aktore)

Dakota Blue Richards 24 vjeç (Aktore)

Jennifer Esposito 45 vjeç (Aktore)

Eka Darville 29  vjeç (Aktor)

Matt Ryan 39 vjeç (Aktor)

Kelli Garner 42 vjeç (Aktore)

Bill Irwin 68 vjeç (Aktor)

Morgan Lily 18  vjeç (Aktore)

Vincent Gallo 57 vjeç (Aktor)