DITËLINDJET E 13 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA ROBERT PATTNSON E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 13 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA ROBERT PATTNSON E DERI TE…

DITËLINDJET E 13 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA ROBERT PATTNSON E DERI TE…

Data shënon 13 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Robert Pattinson 32  vjeç (Aktor)

 

Debby Ryan 25 vjeç (Aktore)


Brian Geraghty 43  vjeç (Aktor)

Hunter Parrish 31 vjeç (Aktor)

Iwan Rheon 33 vjeç (Aktor)

Candice King 32 vjeç (Aktor)

Harvey Keitel 67 vjeç (Aktor)

Samantha Morton 51  vjeç (Aktore)

Bea Arthur (1922–2009)  (Aktore)