DITËLINDJET E 14 QERSHORIT/ Kush feston sot nga DONALD TRUMP, e deri te… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 14 QERSHORIT/ Kush feston sot nga DONALD TRUMP, e deri te…

DITËLINDJET E 14 QERSHORIT/ Kush feston sot nga DONALD TRUMP, e deri te…

Data shënon 14 qershor dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Donald Trump 72  vjeç  (Presidenti i SHBA)

Lucy Hale 29 vjeç  (Aktore)

Daryl Sabara 26 vjeç  (Aktor)

Torrance Coombs 35  vjeç  (Aktor)

Traylor Howard 52 vjeç  (Aktore)

Will Patton 64 vjeç (Aktor)

Dorothy McGuire  (1916–2001) (Aktore)

Diablo Cody 42 vjeç (Aktore)

Louis Garrel 30  vjeç (Aktor)