DITËLINDJET E 3 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktori…(FOTO – AlpeGossip
DITËLINDJET E 3 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktori…(FOTO

DITËLINDJET E 3 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktori…(FOTO

Data shënon 3 gusht dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Tiparet e personalitetit dhe tiparet karakteristike të individëve të lindur më 3 gusht ndikohen nga Dielli dhe Jupiter. Ndërsa ish ndikon tiparet themelore të Leos, kjo e fundit ka një ndikim më të thellë për shkak të datës së lindjes. Këta individë janë të mprehtë, energjikë dhe të shoqërueshëm dhe kanë një karizëm të caktuar rreth tyre. Ata rrallë marrin vendime të painformuara dhe kryesisht janë të qarta në lidhje me motivet dhe planet e tyre. Kreativiteti, inovacioni dhe zgjuarsi vijnë natyrshëm tek individët e 3 gushtit. Ata gjithashtu janë të bekuar me aftësi të mëdha komunikimi. Këta njerëz janë shumë të kujdesshëm dhe ushqehen dhe duan të ndajnë suksesin e tyre me të gjithë.

Evangeline Lilly (Aktore)

Martha Stewart  (Prezantuese)

Tony Bennett (Këngëtar)

Karlie Kloss (Modele)

Landry Bender (Aktore)

 

Shanelle Workman (Aktore)

 

Jourdan Dunn (Modele)

Mathieu Kassovitz (Producent,aktor)

Georgina Haig (Aktore)

Sonny Bill Williams (Boksier)