DITËLINDJET E 9 MARSIT/ YJET E KINEMATOGRAFISË QË SECILI PREJ NESH I KA NDJEKUR QË I VOGËL… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 9 MARSIT/ YJET E KINEMATOGRAFISË QË SECILI PREJ NESH I KA NDJEKUR QË I VOGËL…

DITËLINDJET E 9 MARSIT/ YJET E KINEMATOGRAFISË QË SECILI PREJ NESH I KA NDJEKUR QË I VOGËL…

Data shënon 9 mars dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Më poshtë lista e plotë:

Brittany Snow (aktore) 32 vjeçe
Oscar Isaac (aktor) 39 vjeç
Jean Louisa Kelly (aktore) 46 vjeçe
Matthew Gray Gubler (aktor) 38 vjeç
Linda Fiorentino (aktore) 60 vjeçe
Juliette Binoche (aktore) 54 vjeçe

Joseph Gilgun (Aktor) 34 vjeç

Volker Bruch (aktor) 38 vjeç

Kerr Smith (aktor) 36 vjeç

Ornella Muti (aktore) 63 vjeçe