Djema vëmendje! Roza Lati rreshton dy kërkesat për bashkëshortin e ardhshëm (FOTO) – AlpeGossip
Djema vëmendje! Roza Lati rreshton dy kërkesat për bashkëshortin e ardhshëm (FOTO)

Djema vëmendje! Roza Lati rreshton dy kërkesat për bashkëshortin e ardhshëm (FOTO)

Për të gjithë meshkujt kandidatë, Roza ka një njoftim.

Më saktë, ju zbulon dy kushtet që duhet të plotësoni në mënyrë që të jeni bashkëshorti i saj i ardhshëm. Moderatorja ëhtë e fiksuar pas makinave të markës Rolls Royce si dhe pas Cypres Hill. Këto supozohet të jenë edhe dy komponentët kryesorë në dasmën e Rozës. Shikoni çfarë shkruan ajo:

Nëse unë martohem në këtë jetë, domethënë me dasëm, më aheng, me fustan të bardhë , kam 2 rregulla”

Rregulli numër 1. Dhëndri të vijë të më marrë me Rolls Roys se nuk ka shance të hip në makinë tjetër me atë fustan të bardhë.

 

Rregulli numër dy: në dasmën time të këndojnë live Cypres Hill, se i kam fiksim’.