DO BUZËKUQ MAT PA SHPENZUAR PARA? 3 truke si ta realizosh – AlpeGossip
DO BUZËKUQ MAT PA SHPENZUAR PARA?  3 truke si ta realizosh

DO BUZËKUQ MAT PA SHPENZUAR PARA? 3 truke si ta realizosh

Javë e modës sollën dy trende për buzët: Zgjidhni ngjyrë të errët dhe buzëkuqin mat.

Vishja e errët është shumë lajkatare, ajo nuk është e nuancës e frikshme dhe nuk ka orare të ndara se kur mund ta vendosni. Dhe njëkohësisht është më ngacmuese se e kuqja klasike.

Hapi i parë:

Aplikoni buzëkuqin, duke e ndarë buzën në katër gjysma. Në fillim aplikojeni nga jashtë brenda, fillimisht të poshtmen dhe më pas të sipërmen.

Hapi i dytë:

Linjat e buzës të mjegullta janë në modë, kështu që shmangni të bëni një gjë shumë perfekte. Ky hap ka të bëjë më shumë me preferencat personale. Përdorni një laps buzësh që i shkon buzëkuqit dhe nëse doni zmadhojini pak buzët, por mos e teproni.

Hapi i tretë:

Ideja e kadifes arrihet përmes pudrës ose një pluhuri të ngjashëm me ngjyrën e buzëkuqit, që mund ta përhapni me furçë.