DO DUKENI STIL/ 11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti! – AlpeGossip
DO DUKENI STIL/ 11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

DO DUKENI STIL/ 11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

Koha duket ende e mirë, por dimri do të vijë shumë shpejt dhe atëherë do donit të ishit të përgatitur. Kjo është arsyeja pse kemi mbledhur një sërë elementësh që nuk duhet t’i mungojnë një garderobe bazike dimri.

Shkoni më poshtë për t’i zbuluar të gjitha:

#1 – Palltot camel/nude

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

#2 – Triko me kopsa

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

#3 – Fustan golf

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

#4 – Çizme mbi gju

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

#5 – Sete njëngyrëshe

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

#6 – Geta

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

#7 – Golf i zi

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

#8 – Xhinse “kauboj”

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

#9 – Xhaketë “puffer”

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

#10 – Fund lëkure

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

#11 – Aksesorë të rehatshëm

11 veshje bazike dimri që u rikthehemi vit pas viti!

Burimi: Who What Wear