FUQIA E DHËMBËVE/ Si u transformuan këta të famshëm vetëm prej buzëqeshjes – AlpeGossip
FUQIA E DHËMBËVE/ Si u transformuan këta të famshëm vetëm prej buzëqeshjes

FUQIA E DHËMBËVE/ Si u transformuan këta të famshëm vetëm prej buzëqeshjes

Gjëja e parë që shohim kur takojmë dikë janë sytë dhe buzëqeshja! Fuqinë e dhëmbëve e kuptojmë vetëm kur buzëqeshja është transformuar. Si kanë ndryshuar fytyrat e grave të famshme pas dhëmbëve të rinj?

1. Victoria Beckham

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

2. Kristen Stewart

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

3. Arnold Schwarzenegger

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

4. Dakota Johnson

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

5. Katie Holmes

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

6. Ben Affleck

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

7. Mattheë Perry

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

8. Cher

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

9. Christina Aguilera

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

10. Scarlett Johansson

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

11. Kate Beckinsale

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

12.Millie Bobby Brown

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

13. Meghan Markle

Fuqia e dhëmbëve: Si u transformuan këta të famshëm

Burimi: Bright Side