“DO E SHOHËSH ÇA DO BËJ”/ Pasi dje vendosi të rrinte urtë, Luizi i ka qëllimet e qarta për sot: 3 ditë njëri, 3 ditë tjetri – AlpeGossip
“DO E SHOHËSH ÇA DO BËJ”/ Pasi dje vendosi të rrinte urtë, Luizi i ka qëllimet e qarta për sot: 3 ditë njëri, 3 ditë tjetri

“DO E SHOHËSH ÇA DO BËJ”/ Pasi dje vendosi të rrinte urtë, Luizi i ka qëllimet e qarta për sot: 3 ditë njëri, 3 ditë tjetri

Luiz Ejlli kishte vendosur që nëse nuk do eliminohej të shtunën, të dielën nuk do i linte rehat disa prej banorëve. Por gjatë ditës së djeshme ai tha se ishte e diel dhe ishte ditë pushimi, kështu që do priste të hënën.

E tani duket se këngëtari e ka nisur ditën sot me qëllime të qarta. Ai ishte i pari që u zgjua e pas tij Bjordi dhe Nita, të cilës po i tregonte se çfarë do bënte!

“A e din ti Nita se çfarë do i bëj Ronaldos sot? Çfarë do i them, e çdo bëj. A isha i urtë dje, ja e lashë… Me radhë, 3 ditë njëri- 3 ditë tjetri! Mos tu mbetet hatri”, shprehet Luizi.