KENI PROBLEME ME EREKSIONIN? Kjo është vitamina që duhet ta merrni patjetër - AlpeGossip
KENI PROBLEME ME EREKSIONIN? Kjo është vitamina që duhet ta merrni patjetër

KENI PROBLEME ME EREKSIONIN? Kjo është vitamina që duhet ta merrni patjetër

Kjo vitaminë përmirëson performancën tuaj të penisit dhe qëndrueshmërinë seksuale.

Jo të qenit në gjendje për të përjetuar ereksion është një problem i zakonshëm. Kjo do të thotë që mund të jeni duke vuajtur nga mosfunksionimi erektil, transmeton lajmi.net.

Personat me nivele të ulëta të vitaminës Dkanë më shumë gjasa të kenë probleme të performancës së penisit, pasi marrja e më shumë vitamine të diellit mund të përforcojë ereksionin.

Disfunksioni erektil ndikon gjysmën e meshkujve në mes të moshave 40-70 vjeç, por hulumtuesit nga Universiteti i Milanit në Itali gjetën se mungesa e vitaminës D rritë rrezikun e problemeve erektile.

Ekipi testoi 143 pacientë me disfunksionin erektil dhe zbuloi se gati gjysma e tyre kishin nivele të ulëta të vitaminës së diellit dhe vetëm një e pesta kishte nivele optimale.

Burrat me rastet më ekstreme kishin 24% më pak vitaminë D sesa të tjerët