DO I ADHURONI/ Këto janë 5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021 – AlpeGossip
DO I ADHURONI/ Këto janë 5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021

DO I ADHURONI/ Këto janë 5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021

Ekspertë të flokëve nga Who What Wear parashikojnë 5 nga ngjyrat më të përhapura të vitit që po vjen.

– “Luxe Blonde”

Nuk mund të shkojmë në vitin 2021 pa flokët bjondë. Kjo është ngjyra ideale nëse po mendoni të bëheni bjonde gradualisht ose jeni bjonde, por kërkoni një ndryshim.

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

– Ngjyra ylberi

Nëse menduat se ngjyrat e ndezura ishin vetëm për “të hequr mërzinë nga karantina”, e keni gabim. Bëhuni gati të shihni më shumë blu dhe rozë në 2021-shin.

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

– Balayage

Balayage është një trend i viteve të fundit, por vazhdon të jetë ndër më të kërkuarit. Mund ta përshtatni sipas bazës suaj dhe të krijoni një ngjyrë unike.

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

–  Ngjyrë argjendi

Rikthimi i ngjyrës së argjendtë/gri si trend i flokëve, mund të jetë një shenjë e mirë e normalizimit të thinjave. Në flokë me shkëlqim, kjo ngjyrë rrezaton.

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

– Flokë të kuqe

Mund të jetë një “e kuqe natyrale”, e tillë:

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!

Ose një nuancë më e fortë, si kjo:

5 ngjyrat e flokëve që do bëjnë namin në vitin 2021!