DO I ADHURONI! Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët: fluturën – AlpeGossip
DO I ADHURONI! Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët: fluturën

DO I ADHURONI! Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët: fluturën

Mos mendoni të hiqni dorë nga ngjyrat vetëm se erdhi vjeshta. Lërini pak më vonë thonjtë akull dhe të zinj dhe për momentin shijoni detajin më të famshëm: dizajnin e fluturës thonjtë tuaj!

Trendi i fundit është një miks ngjyrash që vërtiten rreth detajit të famshëm: fluturës që vjen në forma dhe madhësi të ndryshme.

1. Flutura e çon french-in në nivel tjetër!

Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët:

2. Mund të vazhdoni të jeni minimalistë

Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët:

3. Ngjyrat pastel + flutura

Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët:

4. Në çdo gisht një dizajn!

Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët:

5. Thonjtë që tërheqin vëmendje

Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët:

6. Bazës së thjeshtë shtojini një flutur

Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët:

7. Kombinimi perfekt i ngjyrave

Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët:

8. Një tjetër ide për fluturën french

Thonjtë e vjeshtës kanë 1 të përbashkët:

Burimi: Cosmopolitan