DO I PROVONIT? Këto janë fustanet më të çuditshëm të këtij sezoni – AlpeGossip
DO I PROVONIT? Këto janë fustanet më të çuditshëm të këtij sezoni

DO I PROVONIT? Këto janë fustanet më të çuditshëm të këtij sezoni

Të veshësh fustane në dimër është pak e vështirë. Moti është i ftohtë dhe duhet të mendohesh mirë para se të veshësh diçka që të ekspozon.

Megjithatë dëshira për t’u dukur bukur të detyron që të veshësh.
Firma e njohur italiane ‘Moncler’ ka menduar për këtë problem të vajzave duke krijuar një fustan të përshtatshëm për këtë stinë por jot të gjithë do të guxonin ta vishnin.

Fustani është i gjatë, i mbushur me pupla dhe me mëngë të shkurtra. Nëse dëshironi që të mbuloheni tërësisht ata kanë krijuar edhe mëngë rezervë nga po i njëjti material.