VERË DHE NGJYRA/ 4 ide për makeup-in e radhës me ngjyra verore “pastel” – AlpeGossip
VERË DHE NGJYRA/ 4 ide për makeup-in e radhës me ngjyra verore “pastel”

VERË DHE NGJYRA/ 4 ide për makeup-in e radhës me ngjyra verore “pastel”

Vitet ‘60 dhe 2000 janë përsëri në botën e makeup-it. Ndonëse, mund të duken si dekada të kundërta, kanë diçka të përbashkët: Shumë ngjyra! Këtë verë, makeup-i është i fokusuar te sy të lyer me ngjyra dhe modele të gjalla e të guximshme.

4 modele që s’duhet të lini pa provuar janë këto:

#1 – Smokey Eye, por me ngjyra pastel

Verë dhe ngjyra: 4 ide për makeup-in e radhës me ngjyra verore

#2 – Ngjyra neon/pastel: Miks

#3 – Cut Crease me penel dhe një ngjyrë pastel

#4 – Aplikim i toneve pastel si të ishin një penel i trashë

Verë dhe ngjyra: 4 ide për makeup-in e radhës me ngjyra verore

Burimi: Bustle