“DO TË MARTOHESH ME TË EDHE PSE PI CIGARE?” Dagz-i i ka vënë një kusht Einxhellit – AlpeGossip
“DO TË MARTOHESH ME TË EDHE PSE PI CIGARE?” Dagz-i i ka vënë një kusht Einxhellit

“DO TË MARTOHESH ME TË EDHE PSE PI CIGARE?” Dagz-i i ka vënë një kusht Einxhellit

Mëngjesin e djeshëm, Dj Dagz ishte zgjuar me shumë pozitivitet. Aai vendosi që t’u përgatiste mëngjesin vajzave Einxhellit dhe Egoznës, të cilat ndodheshin të ulura te shezlogët jashtë në oborr.

E kur të gjithë shohin Dagz me ushqimin në dorë nisin e ngacmojnë si atë ashtu edhe moderatoren. Beniada sapo e pa tha “Dagz çun për shtëpi”, e pastaj e pyet atë nëse do të martohej me Einxhel edhe pse pi cigare.

Biseda mes banorëve:

Beniada: Shih shoqet e nuses erdhën me vrap. Sa i mirë ky Dagz-i. Çun për shtëpi ky Dagz.

Einxhel: Sa do thoja nuk ka marrë filadelfia, po thashë lëre se s’po ja them fare

Egzona: Ti po do me gjet të pa përgatitur Dagz-in?

Beniada: Hiqe këtë cigaren tani. O Dagzi ti do ta martosh edhe po piu cigare?

Dagz: Jo, jo. Kushtin kryesor e ka me lënë cigaren

Beniada: Bravo Dagz

Arbër: Einxhel këtu ndahen rrugët tona

Iliri: Për t’u martuar paske Dagz

Dagz: Nuk kam pas nevojë me i thënë hiç, vet e ka propozuar

Beniada: Bravo Dagz-i sa të dua